Operationen avklarad!

Nu har vi varit hemma sedan i tisdags och  lillan har kurerat sig bra efter operationen och blivit snacksalig som få *skratt* Redan dagen efter operationen formade Sigrid nya ljud, så himla häftigt!


Det blev tillsist Fredrik som följde lillan då hon skulle sövas för vi visste inte om vi båda skulle få gå in på uppvaket när allt va klart så då ville jag gärna va där då hon vakna. Nu fick vi båda sitta med henne då hon skulle vakna till efter operationen och det kändes jättebra. Lillgumman låg där som en liten trasa, men man var ju såååå glad att denna förbajjade operationen äntligen var avklarad!

 

                                                        

Vi åkte hem på tisdag eftermiddag och allt har gått  bra här hemma, hon har t.o.m fått trappa ner på alvedon och äter mer än gärna inte bara mjölk utan annat smått och gott också. Nästa vecka blir det premiär på Ekan (öppna förskolan)! ska bli så kul och se lillan "hänga" med andra småttingar!  Ett lyft inte bara för lillan utan för mamsen också ;)

Kommentarer
Postat av: farmor

det låter jättebra! Kram från farmor o farfar!!!

2010-03-13 @ 20:34:44
Postat av: mamma

Sån tur att allt gick bra och att hon blev så snabbt pigg igen. Jättefina bilder. Å, så synd att vi inte hann träffas! Men vi får ladda och längta ännu ett tag. Kram till er alla.

2010-03-14 @ 19:57:38
Postat av: Emelie

Jag förstår det! Vi hoppas på att komma upp snart! (skönt att vi kom över du-vet-vad snabbt) KRAM

2010-03-14 @ 21:45:55
Postat av: elin

Nååååååw va skönt att höra att allt gick bra vännen!! :D Nu länktar vi efter er! Störstkramar!!!

2010-03-17 @ 19:36:11
URL: http://mejelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0