Mamma har shoppat...

till sig själv för sina födelsedagspengar och trots inköp av 2 par skor, 2 tröjor och en jeansklänning så har jag resurser kvar :D...


Här kan ni se dagens skörd!



Shoppa är ganska kul ändå, särskilt då det är rea :D/kramen!


Äntligen hitta vi...

en babygunga, inte för att vi sökt med ljus och lykta men ändå så tycker jag att de verkar vara mer sällsynta än vad de va förr??

Blir lite actionfilm till att börja med idag ;) ..."se så roligt det är att sprattla med benen i en gunga", huvudrollsinnehavare är såklart Sigrid the fearless!! :D

 


Sen så har ju alla bra filmer lite extra material:


  



"Swing it magistern, Swing it" som Alice Babs skulle sagt ;)

Tror ingen missat.....

att jag och min go´Frek blev man och hustru den 19/6 :D och för er som bara hört ryktesvägen men inte hunnit se några bilder så bjussar jag på ett par st här ....

Vi vigdes av barn och ungdomspastorn fr Pingstkyrkan i Umeå, Maria Vinnervik och min syster Emelie bjöd på fantastisk skönsång ...(senare också en mycket god efterrätt :D) och en gammal go vän var kantor Mr Andreas Leek! Jag hade också anlitad en annan älsklingskompis Sofia som fotade oss (många av de bilderna finns ju som ni sett på facebook).
Sist men abselut inte minst så var min yngsta syster Gry brudnäbb/tärna (?), såååå fin i sin klänning!!

Min kära mor var en alltiallo, hjälpte till med allt fr mat, barnskötning, kyrkvakt höll jag på att säga men tappat rätta benämningen för att hon höll koll på vad/var och hur allt skulle va och gå till i kyrkan ... och Nina min fina Nina vän hjälpte mig att bli vacker som en dag!!

Festlokal blev cafévåningen i pingstkyrkan där Emelie, Sofia, Fredrik, Andreas och jag hjälptes åt att pynta dagen innan.

Summan av kardemumman så blev det en otroligt, fantastikt, underbar dag tillsammans med familj och goa vänner!! tack tusen tack alla!!


Låt mig presentera herr och fru Asplund!

 

puss! älskar dig Fredrik!!


KRAM PÅ ER!!


Mustasch- Europe och KISS!!

Den 12.e juni åkte vi ner mot Stockholm för att på lördagen skulle vi på KISS konsert!! och en helg i Stockholm kändes som en spännande utflykt bara det ...första ggn jag och pappa frek va barnfri så läääänge. Hur skulle mamma och pappahjärtat klara detta?? :)

Tyvärr var det en helg med massa dåligt väder och en del dålig planering som drog ner humöret för oss (Fredrik, Veronika, Krister och jag) men skam den som ger sig heter det ju. Vi tog dagen och stunden som den kom och hann med en del shopping, god mat, naturhistoriska museet och lite annat smått och gott!

Nu låter jag bilderna jag postar tala för sig själva :D men kul hade vi trots dåligt väder och skoskav hehe ;)


    

    
         ROCK ON!! dudes and dudettes ;)!!

Midsommar

Vilket fantastiskt väder det är, njuter i fulla mått av livet!!
Bloggen har inte prioriterats så mkt dels pga tidsbrist och sen vill man ju va ute så mkt man bara orkar och hinner sånna här dagar :D.

Hursomhaver så spenderade vi midsommarafton i Innansjön tillsammans med farmor, farfar, Kicki och Erland samt Sigrids kusin Ruben och hanses föräldrar Markus och Camilla. Grillat var det på menyn som sig bör på midsommar och en fantastisk potatisgratäng och sallad. Efterrätter fanns det också gott om *mummmms* kolakaka och en jättegod jordgubbstårta.

Både helan och halvan hälsade på också ;)!

Tack för en underbar kväll!!

    
               
                                                                                             

                                                          Tänk va man är rik.... familjemys, I like it!! :D

Nu händer det grejjer minsann! :)

Tänk att spisen är bra till så mycket!! :D inte bara ett "handtag" för att ta sig upp, man kan ju slamra med den också...





....och nu kan jag inte bara backa, kan faktiskt köra framåt också!!



 Lev och må!/kramen!

Här "maskas" det inte mera ...

Sigrids taktik för att förflytta sig har ju varit/är den såkallade masken/ålen-stilen, som ni kanske sett på filmsnuttarna jag lagt in på bloggen tidigare :). 

Nu har hon börjat dra sig upp på knä med hjälp av möbler eller vad som nu finns tillgängligt :D! hon förflyttar sig i och för sig inte så långt när hon drar sig upp men det va häftigt att se :)


   

Häng in there ;) som man brukar säga .../kram!


Sigrid bidde 9mån...igår :)

Här är händer det mer än bloggen visar ibland...
Vi har nyligt spenderat en helg i Umeå hos Mormor och moster Gry, snart ska vi dit igen och fira Moster Andrea,s studentdag och efter det ska vi vidare till Sthlm och gå på Kiss konsert!!! :D
Men ojojoj vad mamma kommer längta hem!

Inte att förglömma så har vi även haft besök av Morfar och vi hade en jättetrevlig dag tillsammans då vi passade på att hälsa på morbror Krister.

Ska verkligen försöka ha med kameran, önskar mig dock en liten nätt sak som är lättare att ta med sig än min "gamla" klump:/  Hursomhaver så är det lite spännande dagar framöver för den 19.e juni är det dax för Sigrids barnvälsignelse :)

Så ni kanske förstår den minskade bloggaktiviteten, försöker lägga in lite då och då... Ibland är det oftare och ibland ...hmm ja inte så ofta haha :D oh well njuuuut av sommaren! vi hörs då vi hörs!

                                 

RSS 2.0