Applåder och hurrarop!!

Oj, oj, oj mina damer och herrar härmed vill jag presentera den fantastiska och exceptionellt talangfulla Sigrid Asplund!

Håll någon i handen så du inte svimmar av beundran...ja, att sitta ner är ju en självklarhet:D!

Nog med svammel från mig, se videoklippet!! /Kram!


Filmtajm


Ibland har man hicka,


och ibland har man något viktigt att berätta för sin bitring...

Pappamys...

Jag bara smälter då jag ser de bilder jag nu tänkte bjussa er på!

Mina skatter, mitt liv, mina kärlekar....på samma men ändå så olika sätt...

Tänk att jag skulle få bli så här lycklig, jag gnuggar mig i ögonen ibland och funderar om det verkligen är sant! Min Fredrik, min dotter....Jag älskar er såååå mkt!!!



Titta så fina de är...


                        
Go´Pappa Frek och Prinsessan Sigrid

Pöss på er!!


Bvc besök: vägning och mätning på agendan!

Jajamen idag var det dax igen, för vägning och mätning och det är lika spännande varje gång!

Lillan växer så det knakar, det syns på kläderna hennes, strl 68 passar perfekt just nu men...inte länge till ;). Sigrid hade ökat 2,5 cm sen sist, d.v.s. fr 62,5 -65 cm!!

Man frågar ju engentligen inte en "kvinna" om hennes vikt(eller gäller det bara ålder?)...nåja, hon hade ökat ett helt kilo sen sist och väger nu 7640g!!! helt ooootroligt, man blir ju mörkrädd...hur lång har hon tänkt att bli??*skratt*

Försökte såklart föreviga min moderliga stolthet över min prinsessa, ville gärna få till ett "titta in i kameran båda två kort" men nedan ser ni resultaten:)




          

Vem är sötast då? :P /stooorkramen!


Best of Sigrid i kategori "funny faces"

Hej hopp!
Tror att alla känner att en liten en som Sigrid alltid får en att dra på smilbanden oavsett vad de gör, bara för att de är söta men sen finns det dom där unika fotoögonblicken som "bara blir" och när man sen ser bilden så kan man nästan garva ihjäl sig!

Nu är jag dock en MYCKET god och snäll mor så jag har faktiskt redan raderat de allra värsta, sen finns det bilder som hamnar i "gråzonen" mellan söta och komiska/konstiga:

Bild nr 1 är mest bara söt tycker jag, men minen tycker jag är oslagbar, hon ser verkligen ut som ett frågetecken;):


Bild nr 2, ja kolla in kinderna haha, tycker hon är så olik sig och sen är minen lysande :):


Bild nr 3, den numera "berömda" tutte-mössan gjorde att bilden kvala in i denna kategori! Om jag nu minns rätt var det premiär i hoppgungan ...


Bild nr 4, en sån där ögonblicks ;) bild som "bara blir", grymt god handen verkar vara dessutom!



Det var allt för den här gången! pöss på er!

Gamlern´

Goddagens! året, 2009, börjar gå mot sitt slut och man tänker tillbaka på alla fantastiska stunder man fått vara med om under året!

Blandannat åkte jag och Fredrik och Sigrid på en "turné" för att hälsa på gamlern´, d.v.s. mormor, morfar, farmor och farfar. Det kändes mysigt men vemodigt med dessa möten för vi vet inte hur länge vi får äran att ha dom kvar i våra liv.

Fredrik och jag visade upp ett litet knyte som inte var så många veckor gammal för de äldsta i släkten, vi visste att farfar var väldigt sjuk och troligtvis inte skulle leva länge till. Dessa männiksor har betytt så mkt för mig och kommer göra det alltid så det kändes fantastiskt att få visa upp vår skatt för de som varit med att forma mig som människa.

Tack till er alla! och vila i frid farfar, kram!
Nedan ser ni några foton från vår turne´men morfars kort var lite för "naket";) för att visa upp(han hade nyopererat sig). så därför valde jag ett kort från hans 80-års dags firande ist. Håll till godo!

Morfar Arne
Mormor Gunda
Farmor Ingegerd
Farfar Tage

Gårdagens och Dagens outfit...så det så...

Halloj, hoppas er dag har börjat lika bra som min! jag sitter och tittar på vår nya 42" tv medan min dotter racar runt i sin gå-stol. Det är dock bara en mini-break jag har till godo för att posta Sigrids outfit från gårdagen och samtidigt passa på att visa vad hon har på sig idag!

 Gårdagens oufit(julklapp fr farmor)


Dagens outfit (julklapp av moster Emelie och bonus morbror Kristoffer)

 (Haklapp också fr Emelie och Kristoffer)
"Hmm misstänker att jag alla skrattar åt mig nu?!!"

Det var det för idag nu är prinsessan hungrig! kram på er!


Första mötet med tomten...

Hej alla vänner och alla som jag kanske inte känner, välkomna till Sigrids blogg!
 
Den här bloggen kommer i första hand att handla om min dotter Sigrid och hennes äventyr, men hav tålamod Ooo ni nyfikna;) för om ni gillar tjoller, mellansnack, trams och annat innehållsfattigt....jag lovar det kommer nog det med!!

Men men jag tänkte starta med buller och bång med bilder från Sigrids julfirande igår och hennes första möte med Tomten!


 
"Ööhm, röd,vit...pinne, pratar??? får jag inga mer ledtrådar??"


"Ooo snööööreeen!!! vadå inuti?? jag har det jag behöver!"




"Här får jag hjälp av Far-mor och modella min nya julklänning, jag är ju så snygg i den eller hur?!"

RSS 2.0